Methodiek & 
stappenplan
Hoe weet ik welke medewerkers ik in de toekomst nodig heb, waar ik deze kan vinden en welk budget ik hiervoor nodig heb?

Met ons strategisch recruitmentplan voor Corporate Recruiters!

DOWNLOAD NU JOUW RECRUITMENTPLAN
GA NAAR DE WEBSHOP

Tamara Rood

Sinds 2011 ben ik actief in de arbeidsbemiddelingsmarkt, en sinds 2018 bouw ik als zelfstandig ondernemer met veel enthousiasme en energie aan de toekomst van mooie organisaties. Met kennis, expertise, en mijn unieke visie op het vakgebied ondersteun ik HR en Recruitment Managers bij het vormgeven en het implementeren van een duurzame strategie welke bestand is tegen de veranderende behoeften van hun organisatie.
LEES MEER OP TAMARAROOD.NL

Strategisch recruitment & waarom iedere organisatie dit nodig heeft

Strategisch recruitment verbindt het wervingsvraagstuk van jouw organisatie aan de organisatiedoelen, zodat je vooruit kunt kijken en mensen kunt vinden en selecteren die passen bij het beoogde bedrijfsresultaat. Het voorkomt dat je op een ongecoördineerde manier werft en zo onnodig hoge werving- en selectiekosten maakt. Werven zonder strategie kost namelijk enorm veel tijd, geld en aandacht, en het resultaat is vaak zonder optimaal effect.
Ga aan de slag met strategisch recruitment in jouw organisatie en ervaar deze voordelen zelf
> Vervul jouw vacatures gemakkelijker, sneller en goedkoper
> Bespaar tijd, geld en inspanning in jouw team
> Voorkom onnodig verloop van medewerkers
> Verbeter jouw concurrentiepositie op de arbeidsmarkt
> Verhoog de kwaliteit van jouw potentiële kandidaten
LEES MEER OP TAMARAROOD.NL
Copyright © Recruitmentstrategie.com
Tamara Rood - strategisch recruitment
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram