Les 5.4 Jouw draagvlak

Jouw plan presenteren

Ik heb je in voorgaand onderdeel laten nadenken over argumenten om draagvlak te creëren voor je plan. Als het goed is heb je nu een aantal stevige argumenten om mee aan de slag te gaan.
In de ene organisatie zal dit lastiger zijn dan in de andere organisatie. Ik ga ervan uit dat je nu ook daadwerkelijk met je plan aan de slag wilt. Daarbij is de volgende stap om extra recruitmentbudget en/of -capaciteit te vragen. Ik wil je de mogelijkheid geven om dit samen met mij te oefenen. Bereid je presentatie voor op een manier zoals jij haar wilt presenteren en plan een afspraak met mij in.

Vind je dat je genoeg handvatten hebt om direct zelf hiermee aan de slag te gaan, is dat natuurlijk helemaal aan jou. Ik zou zeggen: Go for it! Dien een verzoek in bij je manager om jouw bevindingen, feiten en cijfers te mogen voorleggen en in te zoomen op de urgentie die we besproken hebben in voorgaand onderdeel. Het is belangrijk dat jij een podium bij hem krijgt om vanuit jouw expertise te kunnen onderbouwen waarom goed en professioneel recruitment van onschatbare waarde is.

Als ik je in dit onderdeel niet spreek ter voorbereiding, wens ik je veel succes. Je weet me te vinden wanneer je vastloopt!

WordPress Image Lightbox Plugin
GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Met mijn GRATIS handleiding krijg je direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.