Introductie module 3

Een recruitmentdoel zonder een recruitmentplan is een recruitmentwens. Ik heb deze quote, van mijzelf, niet voor niets op de achtergrond van mijn LinkedIn profiel staan. Jouw recruitmentplan is de basis. Zonder plan geen focus en geen idee waar je heen gaat, binnen welke tijd en met welk resultaat.  Het recruitmentplan dat je in deze module maakt, is de basis voor de manier waarop jij je werk komend jaar gaat organiseren, op zo een manier dat je je recruitmentdoelen kunt behalen. Module 3 en 4 zijn nauw verbonden met elkaar. Ik raad je dan ook aan snel door te gaan naar module 4 wanneer je deze module klaar hebt en hier niet teveel tijd tussen te laten.

In module 3 duiken we dieper in op welke mensen je zoekt en wanneer. Ook specificeren we waar je die gaat vinden. Module 3 en 4 vragen heel wat van jouw denkvermogen en zijn grote modules. Houd je eigen grenzen goed in de gaten, maar blijf consistent werken aan deze training. Mogelijk loop je in deze module al snel tegen vragen of weerstanden aan. Je weet me te vinden wanneer dit het geval is. Plan een afspraak van 30 of 60 minuten met mij in om je vragen te stellen of wanneer je gewoon een zetje in de rug nodig hebt.

Na het voltooien van deze module weet jij hoe je het wervingsvraagstuk (of capaciteitsvraagstuk) voor minimaal één jaar ophaalt uit de business en hoe je dit kunt vertalen naar een recruitmentstrategie.

WordPress Image Lightbox Plugin
GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Met mijn GRATIS handleiding krijg je direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.