Les 1.5 Terugblik

Tijd om te reflecteren

Je hebt de afgelopen tien werkdagen je Grondwet in praktijk toegepast. Hoe is dat bevallen en waar ben je tegenaan gelopen? Dit bespreken we samen. Als het goed is heb je een afspraak met mij gepland om dit te doen. Nog niet gedaan? Doe dat dan snel via onderstaande knop:

Je mag alvast een aantal zaken voorbereiden voor ons gesprek:

  • Zorg dat je de uitwerking van alle opdrachten meeneemt naar ons gesprek.
  • Denk er alvast over na hoe je ervoor gaat zorgen dat je je Grondwet integreert in je dagelijkse werkzaamheden. Ik ben benieuwd hoe je dit voor ogen hebt. Noteer drie acties die je hierbij zullen helpen.
  • Schrijf alle vragen op die je voor mij hebt, die hoeven uiteraard niet alleen over je Grondwet te gaan maar mogen ook gaan over andere zaken die je bent tegengekomen in deze module of specifieke situaties die je lastig vond om mee om te gaan.

Ik spreek je in ons Teams gesprek. Ik kijk ernaar uit!

Mensen die weten wat ze doen en waarom ze het doen kunnen vrijwel iedere situatie het hoofd bieden, omdat hun kern zo stevig is. Natuurlijk raken ze weleens van slag, maar hun basis is solide en stabiel. Op die basis kunnen ze altijd terug vallen.

Deze quote van Viktor Frankl omschrijft exact de impact van een stevige kern. Dit omschrijft precies wat de waarde is van trouw blijven aan jezelf. Van alles om je heen kan gebeuren, maar jouw basis is stabiel en krachtig.

Yes! Module 1 heb je afgerond en de eerste stappen in jouw strategisch recruitment zijn gezet. In module 2 gaan we dieper in op jouw recruitmentprojecten. Succes en veel plezier!

WordPress Image Lightbox Plugin
GRATIS handleiding

Geen recruitmentkansen meer laten liggen?

Download mijn GRATIS handleiding en krijg direct inzicht in de belangrijkste recruitmentkengetallen die je áltijd wilt doormeten.